Personal training & coaching

Meedoenregeling Gemeente Nijmegen

HizzFit is geregistreerd bij de meedoenregeling van de gemeente Nijmegen. Je kunt gebruikmaken van de regeling om deel te nemen aan het sport- en coachingsaanbod van HizzFit. Het personal trainingsschema valt echter niet binnen dit aanbod. Klik op deze link voor meer informatie met betrekking tot de Meedoenregeling van de gemeente Nijmegen.

 

Personal Trainingsschema

Je eigen op maat gemaakte trainingsschema voor vier weken. Deze ontvang je digitaal en ga je zelfstandig, thuis of in je lokale sportschool mee aan de slag. D.m.v. een intakeformulier, ontvang je informatie en wensen en ga ik voor je aan de slag.
Prijs per schema: 55,-

 

Personal Training

Wil je (beter) leren trainen met je eigen lichaam voor kracht- en/of conditietraining? Wil je samen trainen en door mij gecoacht worden? Dan is HizzFit PT wellicht de juiste keuze voor jou. Elke sessie duurt een uur, en in de sportschool is er de mogelijkheid om alleen te trainen of met twee of drie personen. Plan een GRATIS kennismakingssessie in van 45 minuten.

 

Prijs per pakket:

6 sessies: 195,-
8 sessies: 230,-
12 sessies: 325,-

 

Queer Group Workout

Als je het leuk vindt om samen te bewegen en vier keer per maand met een groep buiten te sporten, overweeg dan om je eigen Queer Group strippenkaart aan te schaffen. Met de strippenkaart kun je vier keer per maand deelnemen aan een Queer Group Workout, Full body Ciruittraining, Kickboksen en Voetbal. De workouts vinden plaats op zaterdagochtend in Nijmegen.

Eerste zaterdag van de maand:

 • 10.00 -11.00 | Kickboksen met Nel.

Tweede zaterdag van de maand:

 • 10.00 -11.00 | Full body circuittraining met Suus.

Derde zaterdag van de maand:

 • 10.00 – 11.00 | Voetbal met Charlie.

Vierde zaterdag van de maand:

 • 10.00 -11.00 | Full body circuittraining met Suus.

Strippenkaarten: 
16 strippenkaart: 160,-
20 strippenkaart: 190,- 
24 strippenkaart: 220,-
32 strippenkaart: 280,-

Hoe werkt een strippenkaart?

 • Jouw strippenkaart geeft mogelijkheid om vier keerkeer per maand deel te nemen aan Queer Group Workout sessies gedurende het jaar.

 • Elke workout kost je één strip.

 • Voor elke workout krijg je een aankondigingsmail en kan je aanmelden voor de aankomende training. Per sessie zijn er 14 plekken beschikbaar.

 • Jij bepaalt zelf wanneer je wilt deelnemen aan de sessies, je strippen blijven geldig, zelfs als je ze een keer niet kunt gebruiken. Bijvoorbeeld als de sessie vol zit of als je een keer verhinderd bent.

 

Queer Lifestyle Coaching 

Queer Lifestyle Coaching is er om jou te ondersteunen in jouw reis om je (opnieuw) mentaal, emotioneel en fysiek fit te voelen. De coaching is gericht op iedereen die zich niet kan vinden in het traditionele of binaire aanbod op het gebied van sport- en leefstijlcoaching, en die graag diens eigen pad wil ontwikkelen. Iedereen is uniek en de coaching is afgestemd op jouw individuele behoeften en doelen. Samen werken we aan het bereiken van jouw optimale welzijn en levensstijl.

 

 • Gesprekscoaching: Aan de hand van jouw ontwikkelvraag plannen we gesprekken en gaan we samen aan de slag om jouw doelen te bereiken. Dit kan helpen bij persoonlijke groei en ontwikkeling.

 • Personal Training: We stellen een persoonlijk trainingsplan op waarmee je zowel thuis als in de sportschool bij HizzFit aan de slag kunt. Dit is gericht op het verbeteren van je fysieke conditie en gezondheid.

 • Voedingsvariatieplan: We bieden een persoonlijk plan op het gebied van voeding. Dit kan helpen bij het bereiken van jouw voedingsdoelen en het bevorderen van een gezonde levensstijl.

 • Coaching en ondersteuning in selfcare, planning en structuur: We bieden begeleiding en ondersteuning op het gebied van selfcare, time management, en het creëren van structuur in je leven. Dit kan helpen bij het verbeteren van je algehele welzijn.


Optioneel bieden we ook pre- en nazorg voor je transitie-traject, voor mensen die bezig zijn met gendergerelateerde veranderingen.

 

Prijs per pakket:

6 sessies – 240,-
8 sessies – 295,- 
12 sessies – 420,-

 

Transitie-traject coaching

Deze coaching richt zich specifiek op mensen die bezig zijn met hun transgender transitie-traject binnen een genderpolikliniek. Ben je al gestart met het traject, sta je op de wachtlijst of heb je nog niet besloten of je dat wil? Ik kan naast het aanbod dat binnen het medische proces wordt geboden, ook als ervaringsdeskundige coach ondersteuning bieden in: 

 

 • Voorbereiden op een transitie op fysiek, mentaal en emotioneel vlak.

 • Identificeren van de vereiste fysieke, mentale en emotionele voorbereidingen voor een operatie en/of hormoonbehandeling.

 • Werken aan fysieke, mentale en emotionele fitheid voor en na een operatie.

 • Communiceren met je omgeving over jouw transitieproces.

 • Buddy begeleiding beschikbaar gedurende jouw traject.

 • Het bieden van coaching en ondersteuning op het gebied van zelfzorg, planning en structuur.

 

De sessies hebben een duur van één uur en nemen de vorm aan van gespreks- en beweegcoaching. De coaching kan plaatsvinden in de praktijk in Nijmegen of online, afhankelijk van wat voor jou het meest geschikt is.

 

De Tranisitie-traject coaching kan je per sessie of per pakket kopen.

 

Prijs per pakket:

1 sessie: 40,- 

6 sessies: 195,-  
8 sessies: 230,-         
12 sessies: 325,- 

 

Alle vermelde prijzen op onze pagina zijn inclusief btw. Dit betekent dat je geen extra kosten hoeft te verwachten bovenop de vermelde prijzen.

 

Ervaring van Sandro:

“Ik heb specifiek voor coaching bij HizzFit gekozen, omdat er een stukje veiligheid en basisbegrip tussen ons aanwezig is dat ik niet eerder bij anderen vond. Veel van mijn vragen hangen samen met mijn plek in deze wereld als queer persoon, de frustraties die daarbij komen kijken, constant het gevoel te hebben 'anders' te zijn of aan verwachtingen te voldoen die me helemaal niet passen."

Ervaring van Kelly:

“Als vrouw van 1.60 met gemixte achtergrond word ik al mijn hele leven aangesproken op mijn uiterlijk. Objectificering, exotificatie, en “othering” zijn dingen waaraan mijn lichaam -waarin ik woon- altijd onderworpen wordt. Hierdoor heb ik me lang onzeker en onveilig gevoeld. Maar de coaching die ik vanuit HizzFit kreeg , heb ik me voorgenomen mijn lichaam met trots te bewonen, want het is van mij en er is er maar één van."