Wie zijn je trainers?

Suus te Braak

hij/ hem

Personal training, Lifestyle coaching & Full-body circuittraining

Ik ben Suus te Braak en ik ben de oprichter van HizzFit. Ik woon in Nijmegen, heb zowel Surinaamse als Nederlandse roots, en ben sinds 2017 in transitie (FtM). Bij HizzFit vervul ik de rollen van coach en trainer. Ik verzorg personal training sessies, ben je lifestyle coach en geef de Full-body Circuit training.

 

Mijn motivatie om HizzFit te starten kwam voort uit mijn eigen ervaringen met het tegenkomen van beperkende ideeën in mijn leven, met name op het gebied van sport, mentale en emotionele ondersteuning in traumaverwerking, en het navigeren door de samenleving als een mixed race transpersoon. HizzFit is ontstaan uit die frustratie, die ik wilde omzetten in een positieve ervaring. Met het aanbod van HizzFit streef ik ernaar om jou die positieve beleving te laten ervaren.

Charlie,

hij/ hem en die/ diens

Voetbal

Ik ben Charlie (hij/die), een Zwitsers-Nederlandse trans non-binaire onderzoeker die sinds 2015 in Nederland woont. Ik promoveer in trans linguistics aan de Radboud Universiteit. De gezondheid en het welzijn van queer mensen is de rode draad die niet alleen mijn onderzoek verbindt, maar ook de manier waarop ik in de queer gemeenschap naar buiten kom. Ik organiseer queer voetbalsessies voor HizzFit met als doel een veilige, open omgeving te creëren waar queer en trans mensen veilig toegang hebben tot welzijn en sport. Herinner je je nog "speeltijd" of "pauze" toen je op de middelbare school zat en kinderen gewoon een balletje trapten met vrienden? Bij voetbal met Charlie staan spelen en speelsheid centraal in jouw ervaring. We spelen op een non-competitieve en non-hiërarchische manier en staan open voor alle niveaus!

Nel,

Hen/ hun

Kickboksen 

Ik ben Nel en ik werk dagelijks als designer en illustrator met organisaties, makers en activisten voor een rechtvaardige en duurzame wereld (Studio NelNel). Daarnaast ben ik een gepassioneerde sporter en houdt ervan om die liefde voor beweging met anderen te delen. De queer community is voor mij altijd belangrijk geweest om als queer en non-binair persoon expressie, acceptatie en connectie te vinden. Ik zie kickboksen als een mogelijkheid tot zelfontdekking en empowerment en wil dit graag samen met anderen vormgeven. 

De lessen
Ik heb als tiener veel gekickbokst en wil je hierdoor op een sensitieve, speelse en gezellige manier laten kennismaken met de sport. Niks moet, alles mag. Door kickboksen kun je meer in contact komen met je lichaam. Dit is soms eng, moeilijk of onwennig, maar het geeft je ook veel inzichten over jezelf. De trainingen zijn laagdrempelig en je kunt op je eigen tempo meedoen. Dus voel je vrij om langs te komen en te ontdekken of dit iets voor jou is!