Community care

Community care is een term die in de queer community vaak voor komt. Zorgen voor elkaar en zorgen met elkaar. Community care komt voort uit de gedachten van het zijn een van een groep dat zich anders manifesteert dan de massa. Samen maken we er een mooie community van en zorgen we ervoor dat iedereen de ruimte krijgt diens plek in te nemen en een veilige plek voor zich te creëren. Sporten, emotionele en mentale verzorging en ontmoeting zou voor iedereen toegankelijk moeten zijn, ook als je minder (financiële) middelen, connecties of de ruimte hebt om deel te nemen. HizzFit stimuleert op verschillende manier community care.

Sliding scale

Voor het aanbod van HizzFit is een sliding scale mogelijk. Dit houdt in dat je kan betalen naargelang jij kan missen. Wil je hier gebruik van maken neem dan contact op via hizzfit@gmail.com.

Donatie

HizzFit ontvangt ook donaties voor de Community Care pot. Vanuit deze pot worden activiteiten en acties georganiseerd met en voor de queer community op sociaal, maatschappelijk en individueel niveau.

Doneer ook aan HizzFit – Community Care
HizzFit Queer Lifestyle Coaching
NL60TRIO0320057054
Vermeld: Donatie

Qlubhuis

Hizzfit Qlubhuis is een queer space dat elke laatste zondag van de maand plaats vindt in cafe De Opstand in Nijmegen. Qlubhuis is een hangout waar je een drankje kan doen, spelletjes kan spelen en er vinden om mini events plaats die gelinkt zijn aan (Nijmeegse) queer of queer friendly initiatieven of personen. Houd social media (@hizzfit – Instagram) voor updates. Heb jij een idee voor een mini event stuur dan een mailtje aan hizzfit@gmail.com.

Cafe de Opstand
Van Welderenstraat 104 Nijmegen
www.de-opstand.nl


HizzFit Giftcard

HizzFitcard T.W.V. 35, -

1x een op maat gemaakt workoutplan voor twee weken
1x één op één workousessie van een uur (live of online) met coach

HizzFitcard T.W.V. 60, -

1x een op maat gemaakt workoutplan voor een maand
2x één op één workousessie van een uur (live of online) met coach

Bestel via Hizzfit@gmail.comLinks: andere initiatieven en filmpjes, artikelen

Videos